Sidebar

Pradžia: 2024-05-11 13:00
Pabaiga: 2024-05-11 14:00

ekskursija vaikams 1

Vilniaus universiteto muziejus kviečia šeimas pažinti Universitetą!

Per gana ilgą istorinį laikotarpį universiteto kiemeliai sukaupė platų istorinį paveldą. Šios ekskursijos pagrindinis tikslas yra supažindinti jaunuosius lankytojus su Vilniaus universiteto istorija bei kultūriniu paveldu. Tikslui pasiekti pasitelkiami žaidimo elementai, kurie leidžia smagiai ir smalsiai susipažinti su Universitetu.

Ekskursijos metu aplankomi šie Universiteto kiemai: Bibliotekos, Sarbievijaus, S. Daukanto, Didysis ir Observatorijos. Taip pat paaiškinama R. Gibavičiaus ir P. Repšio freskų, esančių Filologijos fakultete reikšmė bei aplankoma buvusi studentų kavinė Didžiajame kieme.

Ekskursija skirta 7-10 metų vaikams, tačiau yra laukiami visi smalsūs lankytojai ir jų artimieji.

REGISTRACIJA.

Data ir laikas: Gegužės 11 d. 13:00

Trukmė: 1 val.

Susitikimo vieta: Universiteto g. 7, Vilnius (VU lankytojų centre esančiame prie pagrindinių vartų į Filologijos fakultetą).

Ekskursijos kaina (vienam asmeniui):

  • Suaugusiesiems  - 8 Eur
  • Senjorams ir asmenims, turintiems POLA kortelę  - 4 Eur
  • Studentams ir moksleiviams - 2 Eur
  • Ekskursija nemokama vaikams iki 7 metų, VU bendruomenės nariams ir VU studentams!

Ekskursija vyks dalinai lauke.

Kadangi VU ansamblyje galimi ir kiti renginiai, muziejus pasilieka galimybę šiek tiek koreguoti maršrutą, atsižvelgiant į pasikeitusias aplinkybes. Ekskursijos dalyviai bus apie tai informuojami.

Daugiau informacijos el. paštu: 

Naujienos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku