Sidebar

mokslininko edukacija

Ar žinote, kokias pasaulyje svarbias asmenybes išugdė ir iki šių dienų ugdo Vilniaus universitetas, o ar žinote, kokias pasaulyje svarbias problemas jie ir jos sprendė ir sprendžia dabar?

Ši edukacija, tai puiki galimybė susipažinti su Vilniaus universiteto mokslininkėmis ir mokslininkais. Edukacijos metu, taip pat aptarsime aktualias problemas susijusias su klimato kaita, plastiko tarša, maisto švaistymu ir pan. Kūrybinės užduoties metu kurdami savo geriausias/-ius mokslininkes/-us spręsime šias pasaulines problemas.

Edukacijoje netrūks ir diskusijų, nes mūsų sukurti geriausi mokslininkai debatuos ir taip varžysis tarpusavyje dėl geriausio mokslininko titulo. Visą edukaciją vainikuos refleksija apie tai, kodėl kiekvienam iš mūsų yra svarbu atsižvelgti į pasaulines problemas ir kaip mes galime prisidėti prie tvaresnio ir gražesnio rytojaus.

Edukacija padės tobulinti darbo komandoje įgūdžius, taip pat aptariant ir analizuojant svarbiausias pasaulyje problemas, bus lavinamas kritinis mąstymas, problemų analizavimas ir jų sprendimas. Taip pat veikloje netrūks ir viešojo kalbėjimo, argumentavimo, visuomeninio įgūdžių lavinimo.

Edukacijos trukmė: 60 - 90min

Kaina: 5 Eur (vienam asmeniui)

Edukacija skirta 7-12 klasės moksleiviams.

Maksimalus dalyvių skaičius: 30 asmenų.

Registracija: 

(nurodykite savo kontaktus bei mokinių skaičių ir amžių)

Edukacijos vieta: Vilniaus universiteto Centriniai rūmai

Į edukacinį žaidimą atvykite tik gavę rezervaciją patvirtinantį laišką.

Virtuali realybė

Dangaus tyrinėtojai–astronomai

Mėnulio žemėlapis

Dingusio skeptro beieškant

Sukurk svajonių Universitetą

Išgelbėk pasaulį su mokslininku

Analizuok VU architektūrą

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku